Urząd Miejski w Koszalinie

NIP: 669-10-11-103

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia: 0800 16 50 10

Adres skrytki ePUAP UM Koszalin:
/UMKoszalin/SkrytkaESP

Numery telefonów UM Koszalin

Wersja strony w formacie XML
Uzasadnienie wyboru
Uzasadnienie wyboru W odpowiedzi na ogłoszenie Prezydenta Miasta Koszalina o naborze – wpłynęła 1 oferta złożona w wyznaczonym terminie (do 17 czerwca 2022 roku). Do II etapu naboru (rozmowa kwalifikacyjna) na stanowisko podinspektora/ inspektora/ głównego specjalisty ds. nadzoru nad zarządzaniem drogami w Referacie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Wydziału Gospodarki Komunalnej Urzędu Miejskiego w Koszalinie, nie zakwalifikował się żaden kandydat, ponieważ złożona oferta nie spełniła wymogów formalnych.
Zgodnie z § 5 Zarządzenia Nr 356/1452/09 Prezydenta Miasta Koszalina z dnia 6 maja 2009 roku w sprawie ustalenia procedury naboru kandydatów na wolne stanowiska urzędnicze w Urzędzie Miejskim w Koszalinie oraz wolne stanowiska kierowników jednostek organizacyjnych Miasta Koszalina, Komisja uznała, że nabór nie doprowadził do wyboru kandydata.
Szczegóły
Stanowisko Stanowisko podinspektora/ inspektora/ głównego specjalisty ds. nadzoru nad zarządzaniem drogami w Referacie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Wydz
Miejsce pracy ul. Mickiewicza 26
Termin składania ofert