Urząd Miejski w Koszalinie

NIP: 669-10-11-103

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia: 0800 16 50 10

Adres skrytki ePUAP UM Koszalin:
/UMKoszalin/SkrytkaESP

Numery telefonów UM Koszalin

Wersja strony w formacie XML
Uzasadnienie wyboru
Wybrany kandydat Filip Jachowicz, Koszalin
Uzasadnienie wyboru Pan Filip Jachowicz spełnił wymagania kwalifikacyjne określone w ogłoszeniu o naborze i został zakwalifikowany do II etapu. W wyniku przeprowadzonego w dniu 21 lutego 2024 r. testu kompetencyjnego uzyskał wynik pozytywny. Zgodnie z § 3 pkt 2 lit. a Zarządzenia Nr 356/1452/09 Prezydenta Miasta Koszalina z dnia 6 maja 2009 roku w sprawie ustalenia procedury naboru kandydatów na wolne stanowiska urzędnicze w Urzędzie Miejskim w Koszalinie oraz wolne stanowiska kierowników jednostek organizacyjnych Miasta Koszalina – spełnił warunek niezbędny do przystąpienia kandydata do III etapu naboru.
W III etapie naboru – rozmowa kwalifikacyjna - pan Filip Jachowicz uzyskał 69 punków na 70 możliwych, jakie można było uzyskać za udzielenie poprawnych odpowiedzi na zadane przez Członków Komisji pytania. Prezydent Miasta zatwierdził kandydaturę przedstawioną przez Komisję, zgodnie z § 7 ust. 2 Zarządzenia Nr 356/1452/09 Prezydenta Miasta Koszalina z dnia 6 maja 2009 roku w sprawie ustalenia procedury naboru kandydatów na wolne stanowiska urzędnicze w Urzędzie Miejskim w Koszalinie oraz wolne stanowiska kierowników jednostek organizacyjnych Miasta Koszalina.
Szczegóły
Stanowisko Stanowisko dyrektora Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Koszalinie
Miejsce pracy ul. Wańkowicza 5f/1
Termin składania ofert